Zakelijk kraamcadeau bestellen voor collega of personeelslid

Het zakelijk bestellen van een kraamcadeau is dé manier jouw collega of medewerker’s baby te verwelkomen en hen te laten weten dat je aan ze denkt in deze bijzondere periode. Mazzelz neemt je al het werk uit handen en zorgt er voor dat jouw kraamcadeau een persoonlijke touch krijgt en snel bezorgt wordt. In dit artikel bespreken we de voordelen van het zakelijk bestellen van een kraamcadeau en waarom het een slimme keuze is voor bedrijven die zich willen onderscheiden.

Ontzorgen

Een groot voordeel van een zakelijk kraamcadeau bestellen bij Mazzelz is de ontzorging die we bieden. Door een kraamcadeau zakelijk te bestellen, hoef je je geen zorgen te maken over de bezorging, het verzamelen en het verpakken van het cadeau of de administratieve afhandeling. Jij kiest een cadeau dat bij je past, of stelt hem zelf samen en wij doen de rest.

Geen factuur in de doos

Een ander groot voordeel van het zakelijk bestellen van een kraamcadeau is dat er geen factuur of pakbon in het cadeau zit. Dit betekent dat de nieuwe ouders zich niet hoeven te concentreren op administratieve zaken en zich volledig kunnen richten op het verwelkomen van hun kindje. De factuur wordt direct naar jouw bedrijf gestuurd op het emailadres dat je zelf kiest. Bestel je vaker een zakelijk kraamcadeau bij Mazzelz? Dan is het mogelijk om direct op factuur te bestellen zonder directe betaling.

Met liefde ingepakt

Het zakelijk bestellen van een kraamcadeau betekent ook dat het cadeau met liefde ingepakt wordt. Je kunt er zeker van zijn dat het cadeau er verzorgd en professioneel uitziet. Net als jou vinden we het belangrijk dat onze kraamcadeaus de kwaliteit uitstralen die jij ook in jouw bedrijf ziet en het uitpakken een feest is!

Direct verzonden naar de kersverse ouders

Wanneer je een kraamcadeau bij Mazzelz bestelt heb je de mogelijkheid om het pakket direct naar de nieuwe ouders te verzenden. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over de bezorging en de verzendtijd. Het cadeau zal op tijd bij de nieuwe ouders aankomen in een mooie doos, zonder dat u zich hier druk om hoeft te maken.

 • Kraamcadeau box duurzaam - Ecologisch neutraal brievenbuspakket

  Kraamcadeau box duurzaam – Ecologisch neutraal brievenbuspakket

  Binnenkort beschikbaar  49,95
  Lees meer
 • Kraamcadeau Box Meisje

  Kraamcadeau Box Meisje – Nijntje Deluxe

  Binnenkort beschikbaar  89,95
  Lees meer
De waardering van mazzelz.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 116 reviews.
0
  0
  Jouw winkelwagen
  Jouw winkelwagen is leegTerug naar shop