Mazzelz bij Kadoshop van de plank

Vanaf nu zijn we ook in een fysieke winkel te vinden met onze Mazzelz kraamcadeau boxen en manden. En wel bij Kadoshop van de Plank aan de Postelstraat 7 in Someren. Met meerdere ondernemers onder 1 dak is het een gezellige en diverse shop met een breed scala aan kadoartikelen voor jong en oud.

We hebben daar momenteel 2 goed gevulde kasten met leuke kado’s voor zwangerschap, geboorte en/of (kinder)verjaardag. Naast de bekende boxen en manden hebben we ook veel losse producten zoals Bibs speentjes, (Nijntje en vriendjes)knuffels, kinderkoffertjes, rugzakjes, Miniland poppen, lettertreintjes en houten vlaggen slingers. Diverse duurzame merken zoals Mushie, Happy Horse, Jollein, Sophie de Giraf en Tikiri zorgen voor een vrolijk en kleurrijk geheel waar je zeker vind wat je zoekt.

Ben je in de buurt? Loop zeker eens binnen en laat je verrassen door al het leuks wat we aanbieden. Niet gevonden wat je zocht? dan biedt onze webshop een uitkomst! Bestel het online en haal het kosteloos op bij de Kadoshop van de Plank in Someren (na 3 werkdagen ligt het dan voor je klaar)

_________________________

De Kadoshop is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9:30 – 17:30 uur (m.u.v. van zaterdag tot 17:00u ) Wil je iets bij ons in een webshop bestellen en dit graag kosteloos in de Kadoshop ophalen? Dat kan door bij het online bestelproces aan te geven dat je het graag ophaalt, dan zorgen wij ervoor dat het binnen 3 werkdagen voor jou klaarligt.

De waardering van mazzelz.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 116 reviews.
0
    0
    Jouw winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar shop